נודלס עם ירקות
מאת – Galit Ben Aharon
המרכיבים –
חבילת פטריות שמפיניון
2 שיני שום
כף ג’ינג’ר קצוץ
חבילת פאק צ’וי
גזר
פלפל אדום
חבילת אטריות נודלס ביצים
לרוטב :
סויה
סויה כהה
שמן צ’ילי
מירין
סוכר
קורנפלור
אופן ההכנה –
לטגן את הפטריות בווק ולאחר מכן
להוסיף את השום והג’ינג’ר הקצוץ.
לאחר 2 דק להוסיף את הפאק צ’וי, רצועות הגזר והפלפלים.
במקביל לבשל במים את הנודלס לפי הוראות היצרן ולסנן .
להוסיף לווק את הנודלס והרוטב לבשל עוד כ2-3 דק ולזלולל!
![אין תיאור זמין לתמונה.](https://scontent.ftlv18-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/271178195_140884288312203_43897051242041446_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=b9115d&_nc_ohc=yMu-TeqlQe8AX9qfK9G&_nc_ht=scontent.ftlv18-1.fna&oh=00_AfCWzLWmYWDM-4vHS8a2FgEY7fiRg-1kKfT5Qr0sHLJBow&oe=636CEA74)