קטגוריות
הבלוג של יובל חגים חלבי עוגות עוגיות צמחוני

מתכון לספינג’ מרוקאי

ספינג’ 
מאת – כוכבה אילוז
המרכיבים – 
קילו קמח
1 ביצה
2 כפות סוכר
1/4 כוס שמן
1 כפית מלח
3 וחצי כוסות מים
כף גדושה שמרים יבשים
אופן ההכנה –
להכניס את כל החומרים ביחד אל הקערה חוץ מהמים ,
לשים מהמים 2 כוסות ובהדרגה להוסיף את השאר .
הבצק אמור לצאת דליל .
לתת מנוחה וכל חצי שעה ללוש שוב , לחזור על הפעולה פעמיים לפחות .
לקחת חתיכה עם ידיים רטובות וליצור חור ,
להכניס לטיגון בשמן חם  אך לא מידי עד שהספינג’ זהוב.
אפשר להגיש עם אבקת סוכר , סוכר רגיל, דבש או שוקולד בהצלחההה !
ייתכן שזו תמונה של ‏קינוח‏
צילום – כוכבה אילוז

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *