לביבות תפוחי עץ מטוגנות
מאת – ג’ודי פלטי
כמנה אחרונה – מהמטבח הגרמני
המרכיבים –
1 כוס קמח
1כפית שטוחה אבקת אפיה
1 ביצה
חצי עד שלושת רבעי כוס חלב או מיץ תפוזים
1 סוכר וניל
3 תפוחי עץ קלופים וחתוכים לטבעות בעובי כ- 1 ס”מ
אופן ההכנה –
לערבב את כל החומרים לבלילה נוזלית וסמיכה. (מלבד תפוחי העץ)
לחמם שמן במחבת.
לטבול כל טבעת של תפוח בבלילה ולטגן
עד השחמה קלה.
לפזר על התפוחים המטוגנים אבקת סוכר ולהגיש, בתאבון!