עוגת גבינה ואוכמניות
הצילום ההורס של – אזערי בתאל ורונן
המרכיבים-
שרוול ביסקויטים פתי בר 250 גרם
100 גרם חמאה מומסת
הגבינה –
250 גרם גבינה לבנה
2 שמנת מתוקה
250 גרם גבינת מסקרפונה
חצי כוס סוכר
חבילה אינסטנט פודינג וניל
שקית ג’לטין
ריבת אוכמניות להמיס עם קצת מים רותחים.
אופן ההכנה –
לטחון את הביסקוויט, להמיס חמאה, לערבב ביחד, להניח בתבנית עגולה 26 ולדחוס עם כף את הפירורים בצורה אחידה.
לשמור במקפיא.
הכנת המילוי-
את הג’לטין ממיסים לפי הוראות שעל גבי האריזה.
מקציפים את הכל ביחד, גבינות שמנת סוכר ואינסטנט.
מוסיפים את הג’לטין ומערבבים בעדינות, שופכים מעל העוגיות שומרים בקירור כשעה. עדיף במקפיא.
מצפים עם ריבת האוכמניות מעל מכניסים למקרר.
בתאבון תהנו