לביבות הבטטה המפורסמות של בית קפה אורנה ואלה
הכינה ושיתפה – גלי לויט
המרכיבים –
קילו בטטה
2 כפות רוטב סויה
3/4 כוס קמח
מלח
פלפל
לפי טעם
חמאה לטיגון
אופן ההכנה –
לבשל או לאפות את הבטטות.
אחר כך לסנן ולרסק למחית.
לערבב עם התבלינים וקמח.
ללבב לביבות ולטגן בחמאה על מחבת טפלון
ההמלצה להגיש עם רוטב יוגורט כמו צזיקי
3 תגובות על “לביבות הבטטה של אורנה ואלה”
לליביבות בטטה אים קמח לו מוסיפים בצים
בלי ביצים רק עם קמח
מה אפשר במקום קמח ?
קמח שקדים ? אולי ביצים ?
לנמנעים מגלוטן