טורטייה מטוגנת במילוי בשר טחון ופיצוחים
טורטיות בשר המתכון של עטרה זורנו
מאת – אפרת גורן
המרכיבים –
לטורטיות:
350 גרם בשר טחון
3 בצלים
1/4 צרור פטרוזיליה
100 גרם קשיו קלוי
100 גרם פיסטוק קלוי
3 כפות צי’לי מתוק
2 כפות סילאן
תבלינים: מלח,פלפל שחור, ראס אל חנות וצ’ילי גרוס
ביצה
פירורי לחם
חופן שומשום
אופן ההכנה –
יש לטגן את הבצלים עד להזהבה ולאחר מכן להוסיף את הבשר, הפטרוזיליה הפיצוחים והתבלינים.
לערבב היטב ולטגן לעוד 3 דקות.
לאחר שהבשר יתקרר יש לקחת כ-2 כפות גדושות מהבשר ולשים במרכז כל טורטייה ולגלגל.
לאחר מכן יש למרוח על הטורטייה את הביצה לטבול בפירורי לחם ולפזר שומשום.
אפשר לטגן או לאפות בחום של 180 מעלות למשך 20 דקות.
בהצלחה !!!