עוגת תפוזים מושלמת אוורירית ונימוחה,
עם ארומה משגעת של תפוזים.
כל שבת מככבת אצלנו וגם סתם ביום חול כשמתחשק משהו טעים ומתוק לצד כוס תה …
מצרפת לכם מתכון קל בלי הפרדת ביצים
שתמיד מצליח!
מאת – Olga Vardiya
המרכיבים –
מחממים תנור ל170 מעלות
(שימוש בכוס מדידה)
3 ביצים גודל L
1 כוס סוכר (200גרם)
3/4 כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים
כפית תמצית וניל
קליפה מגורדת מתפוז או לימון 1
2 כוסות קמח תופח מנופה (400גרם)
אבקת סוכר לקישוט
אופן הכנה –
מתחילים בהקצפה של ביצים על מהירות בינונית
ומוסיפים בהדרגה את הסוכר.
מקציפים עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
מוסיפים בזרם איטי את השמן , מיץ התפוזים ,תמצית והווניל .
לאחר מכן קמח בהדרגה ואת גרידת הלימון או התפוז.
משמנים 2 תבניות אינגליש קייק, מוזגים את הבלילה
ואופים כ- 40 דקות עד להזהבה.
בודקים עם קיסם – אם יוצא יבש העוגה מוכנה.
זורים אבקת סוכר לקישוט.. ובתאבון
3 תגובות על “עוגת תפוזים מושלמת אוורירית ונימוחה”
שלום לעורכת המתכון, במצרכים כתוב 2 כוסות קמח תופח (400 גר’) כוס קמח הוא
140 גר’ כפול 2 יוצא 280 גר’ ולא 400 גר’ צריך לתקן את הטעות, בתודה מרים.
ממי כוס מדידה זה 200 גרם
היא כתבה לפי כוס מדידה…
רני מקווה🤔
כוס מדידה זה כוס של 240 מ”ל
יש לקנות בסטוק