פשטידה יפה וצבעונית כמו ציור
פשטידה עם כרוב , ברוקולי ובטטה..
והיא תמיד מצליחה.
מאת – דליה בן חמו
המרכיבים –
רבע כרוב חתוך לחתיכות
3 בטטות קטנות חתוכות לקוביות
ראש ברוקולי מאודה
בצל 1 מטוגן
4-5 ביצים
2 כפות קמח
1 אבקת אפייה
תבלינים: מלח, פלפל שחור ומרק עוף
אופן הכנה –
בתבנית אינגליש קייק עם נייר אפייה מעט משומן בשמן זית ,
מניחים את הירקות , מפזרים מלח ופלפל מעל הירקות
מערבבים את בלילת הביצים עם הקמח והתבלינים…ושופכים מעל הירקות.
תוך כדי ניעור התבנית,
לזלף מעט שמן זית ולתנור לכחצי שעה עד השחמה. פשוט וקל…בלי הרבה שמן..ומלא ירקות..
בתאבון!
2 תגובות על “היא תמיד קוצרת מחמאות פשטידת ברוקולי עם בטטה וכרוב”
יופי של פשטידה קיבלה הרבה מחמאות. לא כתבת כמה מעלות. א ימהכנבתי ל-180 מעלות והייתי צריכה 45 דקות ע”ש להשחמה.
מעולה