מתכון כיצד להקפיא אבוקדו 🥑🥑
כיצד להקפיא אבוקדו וישאר ירוק כמו טרי .
מאת – צביה אורן
תודה ששיתפת אותנו ברעיון המקורי .
אז בפעם הבאה שבא לכם אבוקדו בקיץ למשל כשאין בשוק , פשוט פותחים פריזר ומוציאים .
איך מכינים ?
קונים כמה אבוקדו שאתם חושבים שאתם רוצים לאכול .
לוקחים כמה אבוקדו, חוצים לשניים , מוצאים את הגלעין, ועם מזלג מוצאים את התוכן של האבוקדו ללא הקליפה.
שמים בקערה בינונית ומועכים עם מזלג עד למרקם אחיד וחלק. לא לשחק עם זה הרבה זמן.
מכינים צנצנות קטנות כפי שצילמתי.
ממלאים לא עד הסוף ומזלפים כמה טיפות לימון מעל האבוקדו.
כלומר השכבה העליונה.
לא לשים הרבה לימון כפי שעשו חלק מאנשים.
לסגור ולהקפיא. זה כל העבודה ולהכניס להקפאה.
כאשר מתחשק לך אבוקדו ואין בשוק מוציאים קופסא או שניים תלוי לכמה אנשים
מניחים על השולחן, בערך30-35 דקות.
וזה מתחיל להפשיר,
לוקחים מזלג קטן של עוגה ומועכים היטב בתוך הקופסא לממרח חלק ומורחים על הלחם או מה שאתם רוצים.
אם תשאירו הרבה זמן בחוץ ברור שזה עלול להתחמצן ויהפוך לצבע חום, וזה אנחנו לא רוצים.
צילמתי תמונה עם הקופסאות שמונחות במגירה כבר מעל חמישה חודשים ונישאר ירוק.
גם בתמונה עם הצנצנת הקטנה, הוצאתי את הצנצנת להפשרה.
לאחר מכן מועכים במזלג ומורחים על גבי לחם
טעים…🥑🥑🥑
2 תגובות על “ידעתם שאפשר להקפיא אבוקדו ? קבלו מתכון איך בדיוק זה קורה”
רעיון מעניין תודה .חבל רק שאי אפשר להעביר למשפחה,מאחר והתמונה צמודה למתכון.זה מעביר רק את התמונה.יש דרך להעביר את שניהן ביחד? לא הצלחתי בשום דרך.
תלחצי על שלוש הנקודות בצד שמאל תבחרי בשיתוף ואז הוואטסאפ ולמי שאת רוצה לשתףוזה עובר תמונה עם מתכון. ואם איןשיתוף תלחצי העתק ותעשיהדבק למי שאת רוצה לשלוח הוואטסאפ.