קטגוריות
דגים סלטים ראש השנה

סלמון כבוש זה טעים בטירוף

מירי קינן
זה רק נראה קשה להכנה אבל ממש פשוט

מירי קינן משתפת אותנו במתכון פשוט וטעים

סלמון כבוש, זה התחיל בביקור בסופר שראיתי אב ובנו שקנו 2 דגי סלמון מפולטים שאלתי מה אתם עושים עם זה .

הם לימדו אותי לכבוש דג סלמון ואחר כך המשכתי לחקור עד שהגעתי לתוצאה הזו.

בחיים לא אהבתי דגים כבושים ופשוט התאהבתי בגבר גבר הסלמון יפה התואר והערב לחיך ❤️

והנה המתכון – מירי קינן

המרכיבים-

קילו פילה ללא עצמות דג סלמון טרי

מלח גס

סוכר

להכנת סלט סלמון כבוש

בצל פרוס

שמיר

חומץ

סוכר

אופן ההכנה –

להניח את הגד על מגש לפזר מעליו מלח גס ומעט סוכר.

לעטוף בנייר אפייה וניילון נצמד ל 24 שעות ועל זה להניח משהו כבד כמובן לשים במקרר .

לאחר 24 שעות זה מוכן

להכנת סלט דג כבוש –

פורסים חתיכות מהדג שמים בשכבות דג -בצל –  שמיר מעל להוסיף מעט חומץ ומעט סוכר או סילאן טבעי.

את החלקים שלא חותכים , אני שמה בשקיות בהקפאה כל פעם מוציאים מהמקפיא חתיכה מפשירים במקרר ומתבלים בבצל שמיר וחומץ .. פשוט טרי וטעים.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *