קטגוריות
Uncategorized עוגיות

עוגיות שושנים פריכות עם אגוזים ורחת לוקום

המטבח של פאני

עוגיות שושנים במילוי אגוזים מאת – המטבח של פאני

בצק פריך מתאים לכל עוגייה
המרכיבים
5 כוסות קמח תופח
2 סוכר וניל
חצי עד כוס סוכר לפי טעם.
1/4 כוס מיץ תפוזים
2 חמאה / מרגרינה מומסת 400 גרם
2 ביצים גודל L
אבקת סוכר לאחר האפייה
המילוי-
300 גרם אגוזים טחונים
1 כוס סוכר
מערבבים יחד
רחת לקום
ריבה או שמן למריחה על הבצק
אופן ההכנה-
מערבבים כל המרכיבים של הבצק  עד שמגיעים לבצק אחיד וחלק. מניחים למנוחה כ-  חצי שעה.
אח”כ מחלקים ל 2 או 3  פותחים עלה אפשר בתוך 2 דפי אפיה
מורחים בריבה או שמן ומעל זורים מהתערובת של האגוזים ורחת לקום מגולגל לנחשים בקצה  ומגלגלים לרולדה .
חותכים פרוסות בעובי של כ 2 ס”מ ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה מניחים עם המילוי כלפי מעלה ואופים בחום של 180 כ 20 דקות או עד להזהבה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *