קטגוריות
Uncategorized חגים עוגות פרווה

עוגיות מספאן שקדים

 

אתי אסתר גזאלה קטש

עוגיות מספאן שקדים

מאת – אתי אסתר גזאלה קטש

המרכיבים –

לבצק –

2 כוסות קמח מנופה

2 שקיות סוכר וניל

2 טיפות מי זהר מהול בכפית במים

4 חלמונים

4 כפות שמן

3 כפות אבקת סוכר

רבע כוס מים או סודה

למילוי –

500 גרם אבקת שקדים

200 גרם אבקת סוכר

חצי כפית אבקת אפיה

2 או 3 חלבונים תלוי בגודל הביצה

2 שקיות סוכר וניל

גרידת לימון

סוכריות לקישוט

 

אופן ההכנה –

בקערת מיקסר לשים את כל מרכיבי הבצק וללוש מספר דק עד שמוכן.

לאחר שמוכן חשוב לתת לבצק לנוח לפחות חצי שעה לפני שמתחילים לעבוד איתו .

לאחר המנוחה מרדדים אותו דק דק ככל האפשר.

מרפדים תבניות מיוחדות למספאן (או תבניות מאפינס).

מערבבים את המלית ומזלפים לתוך התבניות , ומעל זה סוכריות.

אפייה ב170 מעלות כ20 דקות או עד שזהוב.

אתי אסתר גזאלה קטש

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *