קטגוריות
הבלוג של יובל טבעוני סלטים צמחוני

סלט חומוס ביתי

יובל

 

אז איך מכינים סלט חומוס ביתי – שיהיה טעים כמו במסעדות

לפני שנתחיל – נשרה גרגירי חומוס מזן הדס ל- 24 שעות.

נבשל את גרגירי החומוס עד שהם מתרככים – מומלץ בסיר לחץ – מקצר תהליכים.

המרכיבים-

3 כוסות גרגרי חומוס מבושלים
כ- 1/3 כוס מי בישול החומוס
1/2 כוס טחינה  גולמית
מיץ לימון סחוט טרי בערך מלימון שלם
כחצי כפית מלח
3 כפות שמן זית

אופן ההכנה –

נעביר לבלנדר חזק את גרגירי החומוס עם חלק מהמים ונטחון.

נוסיף את שאר המרכיבים ונטחן כמה דקות, עד שהתערובת הופכת חלקה .

נטעם ונוסיף מלח או לימון בהתאם לצורך וכמו כן מים.

נגיש מיד עם גרגרי חומוס ושמן זית.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *