מוקפץ עם סלמון זה כל כך טעים
אתם חייבים לנסות ולהכין
מאת – מיטל בינימין
המרכיבים-
בצל
פילה סלמון 300 גר’ בערך
פטריות פרוסות
פלפלים בצבעים פרוסים
כפית סוכר
3 כפות סויה
3 כפות טריאקי
צ’ילי מתוק 2 כפות
שום כתוש
150 גר’ אטריות אורז להשרות במים
כוסברה מעל או פטרוזיליה או בצל ירוק ושומשום
אופן ההכנה –
בווק לטגן בצל כשהוא מתרכך מעט
להוסיף סלמון חתכתי פילה לפסים
כשהוא משנה צבע להוסיף ירקות שאוהבים.
שמתי פטריות ופלפלים
לפזר מעל כפית סוכר ,סויה , טריאקי
צ’ילי מתוק
פלפל שחור ושום.
אחרי דקה בערך להוסיף את האטריות אורז (שהושרו במים רותחים) או נודלס או פסטה
להקפיץ עוד דקה שתיים לכבות את האש ולפזר כוסברה קצוצה
בתאבון