מתכון לעוגת פרג עשירה, בחושה וקלה
לאוהבי הפרג באדיבות – מאיה בוטראשווילי
המרכיבים-
כוס קמח
כוס סוכר
2 שקיות אבקת אפייה
כוס מיץ תפוזים
כוס שמן
6 ביצים
כוס תפוחים מגורדים
3/4 כוס פרג טחון
3/4 כוס קוקוס
כוס קמח שקדים
אופן ההכנה –
נערבב בקערה אחת את כל המרכיבים היבשים.
בקערה נוספת נטרוף ביצים עם סוכר – אפשר להפעיל גם מיקסר.
להוסיף את קערת היבשים לערבב טוב.
להעביר לתבנית מלבנית (הבינונית) 20/30
תנור 180 מעלות בערך 40 דקות.
עוגת פרג תפוחים ושקדים מדהימה והיא בחושה ממש קלה להכנה
2 תגובות על “עוגת פרג תפוחים ושקדים מדהימה והיא בחושה ממש קלה להכנה”
לא צויין מעושים עם השמן התפוחים והמיץ תפוזים באיזה שלב להוסיף ?
לערבב יחד עם כל התערובת