זו לא סתם עוגת שיש
זו עוגת וניל ושוקולד לבן
עוגה מושלמת ובטעם מיוחד
רכה ונימוחה
תבנית 24 עגולה
המרכיבים –
4 ביצים
כוס סוכר
חצי כוס שמן
גביע שמנת חמוצה
100 גרם שוקולד לבן
כוס ורבע קמח
שקית אבקת אפייה
2 סוכר וניל
מעל העוגה:
50 גרם שוקולד מריר מגורד
2 כפות קוקוס
אופן הכנה –
להמיס שוקולד לבן במיקרו.
להקציף במיקסר את הביצים והסוכר
ולאחר מכן להוסיף את השמן .
להוסיף שוקולד מומס, גביע שמנת וסוכר וניל
ולבסוף את הקמח .
להעביר את הבלילה לתבנית,
ולפזר שוקולד מגורד וקוקוס ועם המזלג קצת לקשקש .
אפייה על 175 מעלות כ40-50 דקות
ועד שהקיסם יוצא יבש.
בהצלחה !!!