מתכון למאפינס עם שוקולד צ’יפס רכים ומטריפים – 5 דקות ולתנור
מתכון למאפינס שוקולד צ’יפס עם פטנט שלא ישקעו למטה
באמת שזה כל מה שצריך ביום קיץ חם
5 דקות הכנה וזמן אפיה קצר
מאפינס זה הכי פשוט
מאת – רבקה כגן
המרכיבים-
4 ביצים
כוס סוכר
3/4 כוס שמן
2 כוסות קמח
שקית אבקת אפיה
חצי כוס מיץ תפוזים /מים
כפית תמצית וניל
רבע כפית מלח
2 כוסות שוקולד צ’יפס +2 כפות קמח
אופן ההכנה –
נערבב בקערה לפי הסדר – ביצים עם סוכר ,נוסיף שמן
והמיץ נערבב טוב נוסיף וניל מלח וקמח עם אבקת אפיה.
נערבב לבלילה חלקה.
נמזוג לתבניות מאפינס עד גובה 3/4 מהתבנית.
נערבב שוקולד צ’יפס עם 2 כפות הקמח.
על כל מאפינס נשים כף מהתערובת למעלה .
נאפה 180 מעלות 20 דקות.
5 תגובות על “מתכון למאפינס שוקולד צ’יפס עם פטנט שלא ישקעו למטה”
יש טעות בסוף המתכון לשוקולד צ’יפס,צריך להוסיף 2 כפות קמח ולא סוכר-נכון?
כן
האם ניתן להמיר את השוקולד צ׳יפס באוכמניות?
האם להשתמש הקפואות או טריות? מה עדיף,
האם גם כאן שיטת הטבילה בקמח תמנע צניחה למטה?
תנסי אני חושבת שאפשר
המתכונים שלכם מושלמים איך אפשר לצרף חברה?