בייגלה ירושלמי שאני מכינה והוא כמו המקורי
טעים להפליא
מאת – הילה חכמון משתפת במתכון המעולה !
המרכיבים-
ק”ג קמח
2 כפות שמרים
כף סוכר
כף מלח
3/4 כוס שמן
2 וחצי כוסות מים פושרים
אופן ההכנה –
לשים במיקסר עם וו ללישה את כל החומרים.
ללוש טוב טוב 10 דקות.
לשים להתפחה שעה.
לחלק ל 12 כדורים .
לרדד כל כדור וליצור גליל ולסגור כמו צורת הבייגלה.
נתפיח כחצי שעה
למרוח ביצה שומשום זעתר מלח גס לפי בחירה.
להכניס לתנור 200 מעלות 15 דקות או עד שאפוי וזהוב.
תגובה אחת על “מתכון לבייגלה הירושלמי שלי שהוא כמו המקורי”
נפלא. שושי