קטגוריות
עוגות עוגות פרווה עוגות שוקולד

סושי שוקולד זה להיט לקיץ

 

Revital Zenish
סושי שוקולד!
מתכון להיט שיגרוף מחמאות!!
 ניתן להמיר לפרווה
מאת – רויטל זניש ❤
המרכיבים-
200 גרם שוקולד מריר
200 גרם שמנת מתוקה
המלית –
100 גרם שוקולד לבן
50 גרם שמנת מתוקה
50 גרם אינסטנט פודינג וניל
בסוף מוסיפים 3/4 כוס קוקוס
הציפוי-
קוקוס/קוקוס קלוי/ פתי בר טחון/ אגוזים גרוסים גס
או כל ציפוי שנראה לכם.
אופן ההכנה –
1. נכין את הגנאש ונשים דקה במיקרו 200 גרם שוקולד מריר
200 גרם שמנת מתוקה
2. מעבירים  את הגנאש ומשטחים ב- שתי תבניות
אלומיניום קטנות (מלבן)
מרופדת בנייר אפיה
ומקפיאים שעה.
3. להכנת המלית גנאש שוקולד לבן –
נחמם לחצי דקה במיקרו –
100 גרם שוקולד לבן
50 גרם שמנת מתוקה
אחרי שנמס  נערבב.
מכניסים לקירור במקרר חצי שעה.
4. מוציאים מהמקרר
מקציפים 150 מ”ל שמנת מתוקה + 50 גרם אינסטנט פודינג וניל
+ גנאש שוקולד לבן  שקיררנו,
בסוף מוסיפים 3/4 כוס קוקוס.
5. מעבירים לשקית זילוף.
מזלפים על תבנית קטנה
פסים עבים מהקרם בעובי הסושי. מעבירים למקפיא גם לשעה.
7. לאחר מכן מוציאים את שתי התבניות עם גנאש השוקולד ומעבירים על משטח סיליקון
8. שמים בכל קצה את הפס העבה של השוקולד הלבן ומגלגלים לרול.
9. את הרול מגלגלים בכל ציפוי שבחרתם.
10. ניתן להמיס שוקולד לבן בשקית זילוף לחתוך בקצה את השפיץ ולעשות פסים דקים כמו חוטים על רול.
בהצלחה!!! רויטל❤

תגובה אחת על “סושי שוקולד זה להיט לקיץ”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *