קטגוריות
טבעוני סלטים צמחוני ראש השנה

קבלו – שיטה חדשה להכנת מטבוחה

אהובה אדרי

אהובה אדרי משתפת בשיטה הקלה שלה להכנת מטבוחה

אין צורך בקילוף העגבניות

הכי קל בעולם ויוצא כפי שאתם רואים מטבוחה מעלפת….

 

המרכיבים-

12-15 עגבניות אדומות בשלות ושטופות

ראש שום

3 פלפלים חריפים -או יותר

כף פפריקה בשמן מתוקה

מלח

פלפל שחור

כף רסק עגבניות

שמן

אופן ההכנה –

תחילה , את העגבניות אני מרסקת במעבד מזון,

מוסיפה שום כתוש ופלפלים חריפים פרוסים.

3-5 כפות שמן, פפריקה מתוקה, מלח, מעט פלפל שחור ומוסיפה גם כף רסק עגבניות .

מבשלת על אש נמוכה עד שהנוזלים מצטמצמים.

וגם צריך לערבב מידי פעם.

תוך כדי הבישול וגם לקראת הסוף מוסיפה עוד קצת שמן.

סה”כ בערך כחצי כוס.

 

3 תגובות על “קבלו – שיטה חדשה להכנת מטבוחה”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *