כעכים מתוקים עם שקדים ושומשום
מאת שרה יוסף
המרכיבים–
5 ביצים
1 וחצי כוסות סוכר
3 סוכר וניל
1 וחצי כוסות שמן
1 כוס שקדים טחונים עם הקליפה דק
1 ק”ג קמח
3 אבקת אפיה
אופן ההכנה –
להקציף ביצים עם סוכר טוב
להוסיף שמן ולהמשיך להקציף עוד קצת
להוסיף שקדים,קמח ואבקת אפיה לערבב היטב לקבלת בצק נעים
לתת לבצק לנוח רבע שעה בערך.
לעשות כמו רולדה גדולה ולפרוס ל 7 ,
כל חלק לעשות נקניק לפרוס.
כל פרוסה לגלגל וליצור צורה של כעך כמו בתמונה.
לגלגל בשומשום
לאפות 180 מעלות עד לקבלת צבע חום
בהצלחה ❤️
תגובה אחת על “מתכון של אמא – כעכים מתוקים שקדים ושומשום”
תודה רבה על מתכונים משובחים וטעימים לחיך