טעים בכל ארוחה
ומתחסל בשניות
המרכיבים-
2 פלפל ירוק
2 פלפל אדום
2 פלפל כתום או צהוב
פלפל ירוק חריף 1
5 שיני שום פרוס
רבע כוס חומץ או מיץ לימון טרי
כפית שטוחה מלח
3 כפות שמן זית /רגיל
אופן ההכנה –
נשרוף את הפלפלים בגריל.
בזמן שהם בגריל להפוך כל הזמן.
לאחר מכן להכניס לשקית ניילון ולסגור לרבע שעה.
הם יתקררו והקליפה תרד בקלות.
לאחר קילוף וניקוי מהרגעינים, לפרוס לפרוסות דקות
לשים בקערה ולתבל בשום ,לימון,חומץ מלח ושמן.
אחרי כמה שעות זה טעים
בתאבון
תגובה אחת על “סלט פלפלים קלויים בכל הצבעים – ופטנט לקילוף פלפלים שרופים”
כל הכבוד , המתכונים שלך מעלפים. תודה