למי שמחפש מתכון לחמין של התוכנית
המטבח המנצח
קבלו מתכון קלאסי לחמין טוב
כמו של פעם
לבחור בשר טוב וזה מה שעושה את העבודה
המרכיבים-
קילו וחצי בשר- שפונדרה,אוסובוקו
2-3 עצמות מוח
קישקע (הקנוי מצויין)
3 בצלים
ראש שום חצוי
5 תפוחי אדמה חתוכים
3 כוסות שעועית לבנה מושרית 24 שעות
חצי כוס גריסים שטופים
2 כפות סוכר חום
3 כפות דבש
פלפל שחור הרבה
כף פפריקה
מלח לפי טעם
ביצים 4-6
אופן הכנה –
מסדרים את כל המרכיבים בשכבות בסיר כבד.
כשלמטה שכבת בצל פרוס
למעלה מסדרים את הקישקע הביצים .
מחממים הסיר ,היטב .
מוסיפים מים ותבלינים .
לאחר שרותח מעבירים לאש נמוכה .
מבשלים כשעה ומעבירים לפלטה לשבת.
או בתנור 100 מעלות עד לארוחה בשבת בצהריים.
בתאבון