קטגוריות
הבלוג של יובל חגים עוף ראש השנה

שניצל קריספי בשידרוג טריאקי

יובל

שניצל קריספי משודרג עם רוטב טריאקי

הסוד לשניצל טוב – טיגון בשמן עמוק

מרכיבים-

קילו שניצלים פרוסים דק

2 ביצים

3 כפות טריאקי

כף קורנפלור/קמח

מעט מלח

פלפל שחור

מעט פפריקה מתוקה

ומעט אבקת שום

צלחת מלאה פירורי לחם

אופן ההכנה –

נערבב את הביצים עם התבלינים וטריאקי

נשים את פרוסות חזה העוף בתוך התערובת.

נטבול בפירורי לחם ונטגן בשמן עמוק

מומלץ להוציא לנייר סופג, ולאכול מיד !

 

תגובה אחת על “שניצל קריספי בשידרוג טריאקי”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *