שניצל קריספי משודרג עם רוטב טריאקי
הסוד לשניצל טוב – טיגון בשמן עמוק
מרכיבים-
קילו שניצלים פרוסים דק
2 ביצים
3 כפות טריאקי
כף קורנפלור/קמח
מעט מלח
פלפל שחור
מעט פפריקה מתוקה
ומעט אבקת שום
צלחת מלאה פירורי לחם
אופן ההכנה –
נערבב את הביצים עם התבלינים וטריאקי
נשים את פרוסות חזה העוף בתוך התערובת.
נטבול בפירורי לחם ונטגן בשמן עמוק
מומלץ להוציא לנייר סופג, ולאכול מיד !
תגובה אחת על “שניצל קריספי בשידרוג טריאקי”
ניראה טעים