עוגיות שקדים פרוסים דקים מולבנים- מאת צביה אורן
ללא גלוטן , ללא קמח
המרכיבים-
300 גרם שקדים מולבנים דקים
1/2 כוס סוכר
1/4 כוס שומשום מלא
2 ביצים
אופן ההכנה –
לערבב הכל ידני.
להכין תבנית עם ניר אפיה, ועם כפית קטנה לשים מעט מהבלילה של השקדים על ניר אפיה.
אפייה בתנור מחומם 170 מעלות. בערך 15-20 דקות
יש לשמור היטב.
הם מזהיבות מהר.
עוגיות שקדים ללא קמח ללא גלוטן – קינוח ממכר
![](https://mommyfood.co.il/wp-content/uploads/2022/01/271595174_153848893637707_7029557632541400960_n-225x300.jpg)