קטגוריות
עוף

עוף חמוץ מתוק כמו במסעדה

צילום – Tami Won

רצועות עוף מטוגנות בטמפורה ברוטב חמוץ מתוק של מסעדות סיניות.

המרכיבים-
 חצי קילו חזה עוף חתוך לרצועות או לקוביות
לטמפורה-
3/4 כוס קמח תופח
1/2 כוס קורנפלור
1/2 כוס מים קרים
1 כפית מלח, פלפל שחור, כף סויה
אופן ההכנה –
לערבב את כל מרכיבים הטמפורה לבלילה  כמו טחינה.
להכניס חזה עוף  לבלילה ולערבב.
לחמם שמן לטיגון עמוק לטגן היטב.
להוציא לנייר סופג
הרוטב-
שום כתוש
פלפל אדום חתוך /אפשר חריף
להקפיץ עם מעט שמן
להוסיף חצי כוס צילי מתוק
3 כפות סויה
4 כפות דבש
צ’ילי חריף מעט
2 כפות חומץ אורז או לסחוט לימון
 להוסיף כפית שמן שומשום
לבשל כמה דקות ולהוסיף את רצועות העוף המטוגנות.
אפשר לקשט בצל ירוק ושומשום.

3 תגובות על “עוף חמוץ מתוק כמו במסעדה”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *