קטגוריות
הבלוג של יובל חגים חלבי ראש השנה

פנקוטה בציפוי מחית תות קינוח מטריף שעושה רושם

pixabay

המרכיבים-

500 גרם שמנת מתוקה

10 גרם ג’לטין + 3 כפות מים

חצי כוס חלב

1/4 כוס סוכר

כף מחית וניל איכותית

לרוטב-

300 גרם תותים טריים (כשנגמרת עונת התותים אפשר להכין מפירות יער קפואים )

2 כפות סוכר

כפית קורנפלור מהולה ב- 2 כפות מים

עלי נענע טריים

חופן פירות יער לקישוט

אופן ההכנה –

נערבב גלטין עם מים ונשים בצד.

נשים את השמנת וחלב עם סוכר ווניל בסיר ונחמם לסף רתיחה.

נוריד מהאש ונערבב גלטין לתערובת עד שהוא נמס היטב.

נחזיר לבישול עוד דקה.

נוריד מהאש ונעביר לכוסות הגשה.

נקרר היטב.

נבשל את התותים עם הסוכר ונוסיף גם קורנפלור מעורבב במים 10 דקות בישול .

נטחן למחית חלקה.

נעביר מעל הפנקוטה שבכוסות.

נקשט בעלי נענע ופירות יער .

במידה ורציתם להכין פרווה אפשר להחליף את הנוזלים בקרם קוקוס.

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *