מתכון בורקס קליל ולא מאוד משמין בלי מרגרינה
מעלי פילו דק
ריקי לוי – מתכון של אבא
המרכיבים-
חבילה דפי פילו
קוביה גבינה בולגרית 5%
תרסיס שמן זית או קנולה
תרד מופשר
שומשום
אופן ההכנה –
להפשיר את עלי הפילו
לפרוס את הגבינה לפרוסות ואחכ לרצועות
לפרוס עלה על משטח ולרסס בשמן
לפרוס עלה נוסף ולרסס להניח אחד מעל השני .
להניח בשורה רצועות גבינה כ 5 ס״מ לפני הקצה, ועל זה תרד.
לגלגל לרול , לקפל סגירה בקצוות ולהניח על נייר אפיה בתבנית
לאחר סיום להרטיב עם מים במברשת ולפזר שומשום
להכניס לתנור מחומם כ 180 מעלות עד שמזהיב .
בתאבון, בורקס בריאות!!