קטגוריות
Uncategorized

עוגת שוקולד לשבת – אחת הטעימות והיפות

צילום – מאיה בוטראשווילי

מעלפת העוגה הזו –

ובוא תראו איזה קל להכין אותה

הכינה – מאיה בוטראשווילי עפ” מתכון של ירדנה

המרכיבים-

3 ביצים גדולות או 4 רגילות

כף רום

כוס מיץ תפוזים

כוס שמן

כוס מים

2 וחצי כוסות קמח תופח

כפית גדושה ס.לשתיה

5 כפות גדושות שוקולית

2 כפות גדושות קקאו

כוס וחצי סוכר

אופן ההכנה –

לערבב את כל המצרכים היבשים יחיד.

לעשות באמצע גומה ולהוסיף את כל המרכיבים הרטובים.

לערבב עם מטרפה היטב.

למזוג לתבנית מלבנית 25/30

לאפות 175 מעלות עד שהעוגה יציבה גם במרכז.

גנאש –

200 גרם שוקולד מריר

כוס שמנת מתוקה /צמחית

לחמם במיקרו ולערבב היטב.

לשפוך מעל העוגה.

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *