קטגוריות
Uncategorized חגים עוגות פרווה צמחוני

עוגת ט”ו בשבט עם פירות יבשים

נעומי ברוכין

ט”ו בשבט מגיע , חג לאילנות!!
עוגת שבעת המינים, רכה ונמסה בפה!!
מאת – נעומי ברוכין

המרכיבים – 
4 ביצים
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
3/4 כוס מיץ תפוזים
2.5 כוסות קמח
כפית וחצי אבקת אפיה
חצי כפית אבקת סודה לשתייה
אני שמתי תאנים יבשות, תמרים, משמשים יבשים, צימוקים, חמוציות, שקדים, אגוזי מלך,
פקאנים, פיסטוקים, וקוקוס, הכל ביחד ארבע כוסות.

אופן ההכנה – 
את הביצים מקציפים עם הסוכר למשך חמש דקות.

מוסיפים את השמן וממשיכים ומוסיפים את המיץ וממשיכים להקציף עוד קצת.

לאחר מכן מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה ואבקת סודה לשתייה.
מערבבים את הפיצוחים עם כף קמח , משאירים חצי כוס בצד, ומוסיפים לבלילה את שאר הכמות ומערבבים ידנית.

יוצקים לתבנית משומנת היטב.

ומעל מפזרים את חצי הכוס שהשארנו בצד.
אופים בתנור שחומם מראש ל170 ל45-55 דקות.
כוס מדידה. ותבנית 24.
נעומי❤️

נעומי ברוכין

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *