קטגוריות
עוף ראש השנה

גיליתי שיטה להכנת שניצל אפוי שיוצא מדהים – טעים וקריספי

לאה טל

גיליתי שיטה להכנת שניצל אפוי שיוצא מדהים – טעים וקריספי

המתכון מאת – לאה טל

שנים אני מטגנת שניצלים. היום הכנתי משהו אחר שאתן ממש חייבות לנסות!

תאמצו את הדרך !!

שניצל אפוי מדהים וקריספי

 

המרכיבים

קילו שניצל

2 ביצים

תבלינים מה שאוהבים

א.שום

פפריקה

חרדל

פירורי לחם

שומשום אפשרי

שמן – זית

אופן ההכנה –

את פרוסות השניצל לערבב טוב טוב עם ביצה.

בכלי שטוח לשפוך פרורי לחם לתבל אותם במה שאוהבים.

לשפוך מעט שמן על הכל לערבב טוב טוב עד שנוצר כאילו חול ים.

אחרי הביצה לטבול בפרורי הלחם להניח על מגש עם ניר אפיה ולאפות.

תנור חם על 190 מעלות כרבע שעה

יוצא אלוהי !

קריספי וטעים ממש!!! אפשר להפוך באמצע! תנסו ולא תצטערו מבטיחה

בתאבון

לאה טל

תגובה אחת על “גיליתי שיטה להכנת שניצל אפוי שיוצא מדהים – טעים וקריספי”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *