עוגת התפוזים שלי. מושלמת!!
שתשב לכם בחוברת מתכונים למתכון מנצחח!!
המרכיבים–
6 ביצים
1 כוס סוכר
1 כוס מיץ תפוזים סחוט
לגרד את הקליפה של התפוז זה מוסיף המון לעוגה.
1 כוס שמן
2 וחצי כוסות קמח
1אפיה
וניל
קורט מלח
אופן ההכנה–
להקציף את החלבונים עם כוס סוכר לקצף יציב.
אח”כ להוריד את המהירות של המיקסר לנמוך להוסיף את החלמונים
אח”כ להוסיף את השמן,
מיץ תפוזים,
לבסוף להוסיף את הקמח ואבקת אפיה.
לקחת תבנית עם חור לא לשמן את התבנית בכלל למזוג את התערובת לתבנית.
לאפות בחום של 160 מעלות למשך שעה ורבע
לאחר שעה ורבע מוציאים את העוגה מהתנור ישר ולהפוך אותה למשך שעתיים עד שמתקררת טוב טוב ואחכ לחלץ אותה עם סכין ולפזר מעל אבקת סוכר
התבנית שהכנתי אנג’ל עם רגליים