קטגוריות
צמחוני

פשטידה חמסה חמסה הכי קל לזכור איך להכין

שני לוי

 

עם אפשרות גם כשל”פ

מאת שני לוי

פשטידה-

זה לא מאכל שהייתי מתלהבת ממנו.

וטעמתי כל כך הרבה בחיי מעדות שונות ומתכונים מגוונים , זה יכול להיות נחמד פלוס לא מעבר ובטח ובטח שלא יהיו לי פתאום חשקים לזה

(כך לפחות חשבתי עד ש…)

 

לפני שנה התארחנו אצל זוג חברים והם הכינו לנו פשטידה אבל מה זה פשטידה… מהסרטים!!!!

בשביל לזכור איך מכינים קראתי למתכון

פשטידת ה-555🧿

מתכון פשוט וסופר טעים בכמה רמות!

אז למה בעצם השם הזה?

קבלו את המתכון ותבינו:

המרכיבים

לבסיס הפשטידה –

5 כפות קמח/אפשר ללא גלוטן או קמח תופח לפסח

5 ביצים

5 כפות מיונז

לא חובה להוסיף – כוס גבינות מה שיש לכם

800 גר ירקות אפשר קפואים שקית

בצל מטוגן

אפשר כרובית מבושלת או ברוקולי

או שתכינו כמוני מפורט למטה

אופן ההכנה –

לערבב את מרכיבי הבסיס בקערה.

 

לערבב היטב וזהו זה הבסיס,

עליו אתן יכולות להוסיף מה שבא לכן כמה שבא לכן.

 

אני שידרגתי עם קוטג’, גבינה צהובה , בולגרית

ומעל פרמז’ן

 

ובנוסף טיגנתי:

3 בצלים, בטטה חתוכה לקוביות, קישוא חתוך לקוביות ופטריות

תבלתי עם מלח ,פלפל ומעט אבקת מרק פרווה

והוספתי לבלילה, יצא נדיר.

 

מתכון זריז 10 דק’ הכנה בלבד והטעמים גן עדן.

לחמם תנור מראש 180 מעלול  ולאפות עד להזהבה.

⚠️זהירות ממכר⚠️

7 תגובות על “פשטידה חמסה חמסה הכי קל לזכור איך להכין”

הפעם הראשונה ששמעתי על המתכון הנפלא היה לפני 15 שנה בקבוצה לירידה במשקל של חלי ממן.
מגיעה לה הקרדיט ובענק.אפרופו כל ירק עובד נהדר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *