![](https://mommyfood.co.il/wp-content/uploads/2023/09/68425909_10220633048725677_7978742170045644800_n-225x300.jpg)
בורקס פילאס טורקי
בורקס טורקי אליפות העולם ![🏆](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tbe/1/16/1f3c6.png)
![🏆](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tbe/1/16/1f3c6.png)
מאת – סיסי עובדיה
המרכיבים-
מצרכים-
בצק פילאס/עלים
3 כפות קוטג’
250 גרם גבינה צהובה מגורדת
קוביית גבינה בולגרית 16% (אפשר גם 5%)
2 שקיות תרד
2 ביצים
מעט אגוז מוסקט
מעט פלפל שחור.
אופן ההכנה-
שוטפים את התרד, קוצצים אותו ומערבבים עם הגבינות,ביצה והתבלינים.
מרדדים דק את הבצק .
חותכים מלבן ושמים בקצה מילוי. מגלגלים את הבצק לגליל ואחר כך לשבלול.
שמים בתבנית. מורחים ביצה טרופה ושומשום ומכניסים לאמצע התנור על חום של 200- 180 מעלות עד שהבורקס מוכן.
שחום ואפוי טוב.
![](https://mommyfood.co.il/wp-content/uploads/2023/09/68425909_10220633048725677_7978742170045644800_n-225x300.jpg)