![](https://mommyfood.co.il/wp-content/uploads/2023/10/271248358_5035065859849614_8474800508242925288_n-225x300.jpg)
עוגת טורט תפוזים
הכי נימוחה שי
אין דברים כאלה …
מאת – ירין ווסמן
המרכיבים-
6 ביצים
3/4 כוס סוכר
ועוד חצי כוס סוכר
3/4 כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
תמצית וניל-שקית
2 כוסות קמח פלוס אבקת אפייה
גרידת לימון/ תפוז
אופן ההכנה –
להקציף בקערה נפרדת 6 חלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף יציב אך לא נוקשה
להקציף גם את החלמונים עם 3/4 כוס סוכר לקצף תפוח.
להוסיף בהדרגה שמן, מיץ, סוכר וניל גרידה וקמח עם אבקת אפייה.
לקפל 1/3 מתערובת החלבונים לקערתה חלמונים וככה את כל השאר לקפל לתערובת חלקה.
להעביר לתבנית מלבנית הבינונית או תבנית אנג’ל עם חור .
תנור שחומם מראש מצב אפייה 2 פסים , על 160-170 תלוי בתנור שלך, לחצי שעה או 40 דק עד שיוצא קיסם יבש
לפזר מעל אבקת סוכר ולהגיש. בתאבון![🌷](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t6f/1/16/1f337.png)
![🌷](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t6f/1/16/1f337.png)
![](https://mommyfood.co.il/wp-content/uploads/2023/10/271259713_5035065749849625_606338576606912839_n-300x225.jpg)
![](https://mommyfood.co.il/wp-content/uploads/2023/10/271199487_5035065846516282_6962202624668845913_n-225x300.jpg)