קטגוריות
Uncategorized

סופריטו בקר – סיר נדיר לשבת

 

מאיה בוטראשווילי

איזה סיר נדיר לשבת

סופריטו בקר

משתפת במתכון

מאיה בוראשווילי

 

המרכיבים-

2 קילו קוביות בשר אונטריב (או צלי כתף )

4-5 תפוחי אדמה לקוביות

4 בצלים פרוסים

מלח

פלפל שחור גרוס

שמן זית

אופן ההכנה –

בסיר סוטאג’

נצרוב את קוביות הבשר בשמן זית עם מעט מלח גס ופלפל שחור .

עד להשחמה מכל הצדדים ונוציא החוצה.

נוסיף את הבצלים ונמשיך לקרמל אותם עד שישחימו טוב טוב.

המלצה להוסיף מעט סילאן.

את תפוחי האדמה מטגנים במחבת נפרדת .

מחזירים את הבשר לסיר עם הבצל ,מכסים את הסיר ומבשלים 2 שעות על אש נמוכה .

לבדוק שיש נוזלים ואם לא להוסיף.

לאחר מכן להוסיף את תפוחי האדמה המטוגנים.

להמשיך לבשל עוד כשעתיים עד שהבשר רך.

להגיש עם אורז

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *