![](https://mommyfood.co.il/wp-content/uploads/2024/05/15672931_929682770500945_8014415169828649603_n-300x169.jpg)
הכי טעים להכין פיצות קטנות אישיות
כמה שפוט וקל ככה זה טעים ונחטף מהשולחן
המרכיבים-
קילו קמח.
2 כפות שמרים יבשים.
חצי כוס שמן
כף סוכר
כף מלח
3 כוסות מים פושרים כוס חד פעמי לשתיה קרה.
רוטב פיצה
כל התוספות שבא לכם
גבינה צהובה או מוצרלה מגורדת
אופן ההכנה-
לשים את כל המרכיבים במיקסר כ- 10 דקות .בצק רך ונעים.
להתפיח שעה.
ליצור עיגולים קטנים בגודל של כדור טניס
למעוך ביד לשוח לצורה עגולה. כמו פיתה.
למרוח .
רוטב לפיצה ,
בצל מגוד דק מעט שמן זית
זעתר או אורגנו
שוב להתפיח רבע שעה.
לשים בתנור 200.
להוציא כשכבר נאפה .
לפזר גבינה צהובה להכניס חמש דקות
ולהוציא
בהצלחה .
![](https://mommyfood.co.il/wp-content/uploads/2024/05/15672931_929682770500945_8014415169828649603_n-300x169.jpg)