פשטידת פטריות ובצל
כמה פשוטה ככה טעימה
מאת – שירן מלכה
המרכיבים-
1 בצל גדול
1 כף שמן
קופסה אחת של פטריות שמפיניון מסוננת0שמתי שימורים אפשר טרי לחתוך פרוסות )
1 גביע קוטג’
1 גביע גבינת סימפוניה או גבינה לבנה
כוס גבינה צהובה מגורדת
חצי כוס גבינה בולגרית או צפתית
4 ביצים טרופות
מלח, פלפל לפי טעם
אופן הכנה –
מחממים תנור ל-170 מעלות
מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן עוד 7-8 דק׳
בקערה גדולה שמים את כל המצרכים ובוחשים לתערובת אחידה, מוסיפים את הבצל והפטריות ומערבבים.
משמנים תבנית ומעבירים אליה את הבלילה
ואופים 40 דק׳
תגובה אחת על “פשטידת פטריות ובצל – כמה פשוטה ככה טעימה”
אין קמח בפשטידת פטריות ובצל ?