קטגוריות
Uncategorized

הדרך לסיר המושלם לשבת מתחילה כאן וכמה זה קל!

Bilha Landau
הדרך לסיר המושלם לשבת מתחילה כאן וכמה זה קל!
טבית עיראקי מוצלח ביותר מתכון של אילנית בניזרי
מאת – Bilha Landau
המרכיבים – 
10 שוקיים של עוף
2 כוסות אורז (שטוף ומסונן)
בצל אחד קצוץ
כף פפריקה מתוקה
2 כפות רסק עגבניות
כפית בהרט
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה – 
בסיר רחב ושטוח לשים רבע כוס שמן ולטגן את הבצל עד להזהבה.
בנוסף, נוסיף את הפפריקה המתוקה והרסק עגבניות ונערבב.
להוסיף את שוקיי העוף ושאר התיבול ולערבב.
לאחר מכן,
נשים חצי כוס מים רותחים ונבשל 20 דק’.
אחר כך ,להוסיף את האורז יחד עם שלוש וחצי כוסות מים רותחים, לערבב ולהנמיך את האש.
לבשל עד שהמים נספגים ואז להעביר לתנור
על 100 מעלות לשמונה שעות
בהצלחה!!!
בקטנה על מה מיוחד בטביט – 

טעם עמוק ומורכב: שילוב של תבלינים , בשר עסיסי ואורז מבושל לאט, יוצר חוויה קולינרית בלתי נשכחת.

מרקם עשיר: האורז סופג את טעמי הבשר והתבלינים, והופך לרך ונימוח.

מסורת: הטבית הוא מאכל מסורתי המוכן במשפחות עיראקיות כבר דורות רבים, והוא חלק בלתי נפרד מהמורשת הקולינרית שלהן.

לעוד מתכונים לשבת לחצו כאן – 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *