קטגוריות
טבעוני

כיפור בפתח  – מרק חרירה הכי טעים שיש

Noam Hilel
כיפור בפתח  – מרק חרירה הכי טעים שיש
מאת –  נעם הלל
המרכיבים – 
בצל גדול קצוץ
6 עגבניות מגורדות
כוס חומוס (אפשר שימורים)
צרור כוסברה+פטרוזיליה+כרפס קצוצים
כפית כורכום
כפית כמון
כפית א.מרק עוף
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
כוס עדשים ירוקות
כוס אטריות דקות למרק
כוס מים עם 2 כפות קמח
אופן ההכנה – 
בסיר גדול למרק נתחיל בלטגן את הבצל הקצוץ במעט שמן.
לאחר שהבצל ניהיה מעט שקוף נוסיף את העגבניות ונטגן מספר דק’.
בשלב הזה אני מוסיפה את עשבי התיבול והתבלינים ומכסה עד 3/4 גובה הסיר.
לאחר 30 דק’ מוסיפה את החומוס והעדשים וממשיכה לבשל.
לאחר עוד כ20 דק’ מוסיפה את האטריות ואת המים עם הקמח וממשיכה לבשל עד שהאטריות מוכנות.
להגיש עם מעט לימון סחוט מעל וזה המרק המושלם!
גמר חתימה טובה וצום קל

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *