קטגוריות
עוף

מתכון לעוף צלוי בתנור המתכון שאהוב בכל בית

גילת אברהם

 

מתכון לפיסות עוף בתנור שמוכר בכל בית

מאת – גילת אברהם

המרכיבים – 

קילו כרעיים/שוקיים/כנפיים

6-8 מיני תפוחי אדמה חצויים

למשרה:

חצי כוס שמן זית
2 כפות פפריקה
כף גדושה דבש/סילאן
כפית גריל עוף
כף אבקת מרק עוף
כפית שום כתוש
מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם

אופן ההכנה – 

תחילה מכינים את המשרה לעופות.

מערבבים בקערה גדולה את כל מרכיבי המשרה, מכניסים את העופות לקערה ומערבבים היטב, מכסים ומכניסים למקרר לפחות לשעה עד לילה.

בנתיים נחתוך את תפוחי האדמה ונבשל במים רותחים מספר דק’ בודד , אין צורך לרכך את תפוחי האדמה רק לחלוט אותם.

בתבנית תנור גדולה נשים את העופות ותפוחי האדמה ונערבב הכל יחד עם המשרה.

נשים בתבנית כחצי כוס מים ונכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות לפחות כשעה.

אם העופות לא השחימו מספיק ניתן להעביר לגריל עליון לעוד מספר דק’.

בהצלחה!

לעוד מתכוני עוף לחצו כאן!

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *