קטגוריות
Uncategorized עוף

מוקפץ עוף אסייאתי עם נודלס

Hagit hogi

 

ארוחה הכי טעימה

מאת חגית חוגי

 

המרכיבים

חזה עוף בערך קילו חתוך לקוביות.

מעט זנגוויל טחון

אבקת שום

פלפל שחור

מלח

כחצי כוס קורנפלור

2 בצלים פרוסים

סלסלה פטריות

1-2גמבה אדומה

פלפל חריף

כרוב פרוס

חצי כוס טריאקי

רבע כוס סויה

רבע כוס צ’ילי מתוק

ג’ינג’ר

מעט שמן שומשום

נודלס מבושלות

אופן ההכנה –

נערבב חזה עוף עם זנגביל, א.שום וקורנפלור.

נטגן בווק עד זהבה ונוציא.

באותה מחבת נכניס 2 בצלים קצוצים נזהיב,נוסיף 3 שיני שום קצוצות..כף סוכר חום, פטריות וגמבה אדומה נוסיף טריאקי ,צ’ילי’  סויה בערך רבע ,אפשר ולהוסיף חצי פחית קרם קוקוס ,נגרד פנימה ג’ינג’ר טרי…מלח..פלפל שחור..נוסיף כמה טיפות שמן שומשום..אם אוהבים חריף..ניתן להוסיף צ’ילי גרוס…נוסיף פנימה את החזה נקפיץ הכל יחד..נזהר לא לייבש החזה.

בסיר נפרד נבשל נודלס,לפי ההוראות נסנן,נוסיף הכל לרוטב עם החזה עוף

נכמה דקות הקפצה וזה מוכן .

בתאבון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *