עוגת שיש בחושה
מאת – אהובה אדרי
המרכיבים –
(כוס חד פעמי קר)
5 ביצים
כוס סוכר
חצי כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
2 כוסות קמח
1 אבקת אפייה
1 אבקת וניל
2 כפות קקאו
2 כפות שוקולית
אופן ההכנה –
במיקסר להקציף את הביצים (שלמות) עם הסוכר וסוכר וניל כ-8 דקות על מהירות גבוהה.
לאחר מכן, להנמיך קצת את המיקסר ולהוסיף את מיץ התפוזים והשמן, להנמיך את המיקסר להכי נמוך ולהוסיף קמח ואבקת אפייה.
לשמן מעט תבנית מלבנית, למזוג 3/4 מהתערובת לתבנית ולהוסיף ל1/4 הנותר את הקקאו והשוקולית.
למזוג לתבנית, לקשקש מעט עם מזלג ולאפות בחום של 170 מעלות כשעה.
6 תגובות על “עוגת שיש פרווה מהירה וטעימה”
האם 170 מעלות על טורבו?
כן
האם המתכון מתאים ל2 תבניות אינגליש קייק כמו בתמונה?
כן
מה את עושה כדי שלא תנחת לך לאחר האפיה?
אני לא פותחת באמצע,
ולא רוצה לייבש איתה בסוף…
עוגה מדהימה וטעימה מאוד..כולם אהבו תודה רבה על מתכון קל ומהיר