קטגוריות
Uncategorized עוגות עוגות פרווה עוגות שיש

עוגת שיש פרווה מהירה וטעימה

 

אהובה אדרי
עוגת שיש בחושה
מאת – אהובה אדרי
המרכיבים – 
(כוס חד פעמי קר)
5 ביצים
כוס סוכר
חצי כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
2 כוסות קמח
1 אבקת אפייה
1 אבקת וניל
2 כפות קקאו
2 כפות שוקולית
אופן ההכנה – 
במיקסר להקציף את הביצים (שלמות) עם הסוכר וסוכר וניל כ-8 דקות על מהירות גבוהה.
לאחר מכן, להנמיך קצת את המיקסר ולהוסיף את מיץ התפוזים והשמן, להנמיך את המיקסר להכי נמוך ולהוסיף קמח ואבקת אפייה.
לשמן מעט תבנית מלבנית, למזוג 3/4 מהתערובת לתבנית ולהוסיף ל1/4 הנותר את הקקאו והשוקולית.
למזוג לתבנית, לקשקש מעט עם מזלג ולאפות בחום של 170 מעלות כשעה.

6 תגובות על “עוגת שיש פרווה מהירה וטעימה”

מה את עושה כדי שלא תנחת לך לאחר האפיה?
אני לא פותחת באמצע,
ולא רוצה לייבש איתה בסוף…

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *