עוגת תפוחים ואגוזים שאתם חייבים להכין
מאת – מירב דהן
המרכיבים –
4 תפוחים זהובים קלופים וחתוכים לקוביות
2 כפות סוכר חום
3/4 כוס סוכר
כוס שמן
2 כוסות קמח תופח
רבע כוס צימוקים
4 ביצים
כף קינמון
חצי כוס אגוזים קצוצים
אופן ההכנה –
בקערה נשים את התפוחים והסוכר ונערבב.
לאחר מכן נשים את השמן נערבב ונוסיף את הקמח והקינמון.
לתערובת נוסיף צימוקים.
בצד נטרוף את הביצים ונשפוך מעל התפוחים.
לערבב היטב, לשמן תבנית ולשפוך את התערובת לבפנים.
לפזר מעל את האגוזים הקצוצים,
ולתנור על 180 מעלות בערך 40 דקות.