קטגוריות
Uncategorized בשר חגים

אוסובוקו בתנור – פשוט מעלףף

 

 

Limor Mosseri

 

אוסובוקו נימוח , רך וטעים עם יין וירקות מעדן
קל להכנה נהדר ויפה לאירוח
מאת – Limor Mosseri
המרכיבים – 
 5 יחידות אוסובוקו
4 ענפים של סלרי
2 בטטה
3 בצל
2 גזר
ראש שום
שקית  ערמונים
חצי בקבוק יין אדום
מלח ופלפל שחור
כף פפריקה
מעט תימין יבש או טרי
אופן ההכנה –
בסיר רוסטר שנכנס גם לתנור לטגן את הנתחים משני הצדדים.
לאחר מכן להוסיף לסיר את כל הירקות לאחר שחתכתם אותם לרבעים.
לחצות את ראש השום, להוסיף אותו וגם את התבלינים.
לאחר שהכל בסיר , לשים יין אדום ולכסות במים.
ולתנור על 170 מעלות בין  3-4 שעות או יותר תבדקו אם רך מספיק .
בהתחלה לשים מכסה עם נייר אפייה ולקראת הסוף מוציאה אותם להשחמה.
בהצלחה !!!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *