בורקס תרד וגבינות
מאת – Natasha Kharnam
המרכיבים –
אריזת בצק עלים
400 גרם תרד טרי
150 גרם גבינת פטה
150 גרם גבינת קוטג ‘
150 גרם גבינה צהובה מגורדת
1 בצל
מלח ופלפל שחור לפי טעם
ביצה
חופן שומשום
אופן ההכנה –
הפשירו את הבצק על המדף התחתון של המקרר למשך הלילה.
קוצצים דק את הבצל ומטגנים במחבת בכמות קטנה של שמן עד לשקיפות.
מוסיפים את התרד, מלח, פלפל שחור ומערבבים עד שתרד מוכן.
בקערה מערבבים את הגבינות ואת הקוטג ‘, מוסיפים את התרד והבצל ומערבבים .
על תבנית אפייה מכוסה נייר אפייה, הניחו חצי מבצק עלים (אפשר לרדד אותו מעט),
הניחו את המלית וכסו עם עלה הבצק השני.
מורחים עם ביצה ומפזרים שומשום, חותכים לריבועים ואופים.
בתנור על 180 מעלות 45-50 דקות או עד צבע זהוב יפה.
בהצלחה !!