עוגת גבינה של בית מלון… הרבה יותר טעימה
ללא הקצפות.. ב5 דקות הכנה !
עוגת גבינה כמו בבית מלון
מאת – Dor Ben Dayan Amgar
המרכיבים-
קילו גבינה לבנה 5 אחוז
2 שמנת חמוצה רגילה או 9 אחוז
כוס או חצי כוס סוכר(לגרסה דיאט)
1 אינסטנט פודינג וניל
6 ביצים
חצי כוס קמח רגיל
4 כפות קורנפלור
2 כפיות תמצית וניל
שקית סוכר וניל
אופן ההכנה –
מערבבים הכל במטריפה בקערה גדולה ככה שלא יישארו גושים.
מחממים תנור על 170 .
ממליצה לשים את העוגה בתבנית מלבנית של פיירקס.
חצי שעה אפייה על 170 וחצי שעה נוספת על 150 עד שהעוגה מתקשה. יש תנורים שיקח קצת יותר .
שימו לב שהיא לא משחימה עד הסוף (נשארת קצת לבנה למעלה כמו בתמונה ).
מומלץ להשאיר את העוגה להצטנן בתנור ואחר שעה להוציא .
לאחר שמוכנה לחתוך ריבועים לאכול כשהיא ממש הצטננה.
בתאבון
15 תגובות על “רק לבחוש ולתנור – עוגת גבינה של מלון הכי קלה בעולם”
האם אפשר להחליף קמח הקורנפלור בנוסף למה שיש באותו יחס כמו הקמח?
האם להוציא את העוגה מיד בסיום האפיה או להשאיר בתנור?
עדיף לצנן הייטב בתנור
רצוי להשאיר בתנור למשך שעה
כן
היי לכולם🌹
הוצאתי את העוגה ישר אחרי האפייה.
העוגה פשוט נפלאה, טעימה, קלה להכנה, תבנית פיירקס מומלץ.
תודה.
מעולה גם אני ממתיצה על פיירקס
למה פיירקס?
אני הוצאתי והיא מיד נפלה. כנראה שצריך להשאיר אותה בתנור לעוד כמה דקות בתום האפיה
התנור על טורבו או רגיל?
לא משנה
שלום. כחוב לחמם תנור על 150 אבל אז כתוב חצי שעה על 170….מה נכון?
בנוסף, האם קמח תופח או רגיל?
תודה מראש 🙂
קמח רגיל
האם יש צורך באבקת אפיה בבלילת העוגה ?
לא