הכנתי בורקס טורקי אליפות העולם
מאת סיסי עובדיה
המרכיבים –
חבילה בצק עלים מעדנות 3 כפות קוטג’
250 גרם גבינה צהובה מגורדת
250 גר – קוביית גבינה בולגרית 16% (אפשר גם 5%)
2 שקיות תרד זטרי
3 ביצים
חצי כפית אגוז מוסקט
מעט פלפל שחור.
אופן ההכנה –
שוטפים את התרד, קוצצים אותו ומערבבים עם הגבינות והתבלינים. פותחים את הבצק . מרדדים דק את הבצק.
מניחים בקצה לרוחב מלית ומגלגלים לרולדה חותכים ואז מגלגלים לשבלול ושמים תבנית.
כך ממשיכים הלאה עם כל הבצק .
מורחים ביצה טרופה ושומשום ומכניסים לאמצע התנור על חום של 200 מעלות עד שהבורקס מוכן.
תגובה אחת על “בורקס עלים – אליפות עולם”
תודה על המתכון האם יש הצעה למילויי פרווה?