קטגוריות
Uncategorized

כעכעת עיראקי מתכון מבית אמא

ריקי לוי

כעכעת הבייגל של העיראקים

מאת ריקי לוי

 

המרכיבים-
כף מלח שטוחה
ק”ג קמח מנופה.
4 כפות סוכר.
200 גר  מרגרינה ללא מלח או חמאה
2 כפות שמרים יבשים.
כף חוואיג לאפייה (תבלין לאפיה)
1/2 כוס שמן
3 עד 4 כוסות מים פושרים.
אופן ההכנה

בקערת מיקסר וו לישה ,ללוש הכל יחד לבצק חלק מים מוסיפים עד שהבצק רך וגמיש.

לתת תפיחה  של שעה .

לחלק לכדורים .

לעדות חור בכל כדור , או פשוט להכין נחשים ולגלגל לצורה של כעך.

אפייה 180 מעלות חצי שעה או עד שזהוב יפה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *