קטגוריות
עוגות עוגות פרווה

מתכון לפאי שוקולד נמס בפה

פאי שוקולד נמס בפה! ממכר!!! ליאל בן דוד
המרכיבים-
3 כוסות קמח
1 ביצה L
1 אבקת אפיה
כוס שמן
3 כפות סוכר
לשוקולד:
200 גרם שוקולד מריר
1.5 כוס סוכר
½ כוס שמן
½ כוס מים
2 כפות קקאו גדושות
אופן ההכנה –
לבצק – לערבב ביד או במיקסר לשטח בתבנית מומלץ על נייר אפיה ולהדק היטב בגובה אחיד , לשמור  כרבע מהבצק בצד .
תערובת השוקולד -אני מחממת את כל התערובת במיקרו אפשר גם בסיר ,אחרי שהכל נמס מערבבת הייטב ומוסיפה פנימה 4 בייצים L ! במהירות !
שופכת מעל הבצק שבתבנית ומעליו מפוררת את הבצק הנותר.
מכניסה לתנור שחומם מראש.
180°  50 דקות אפיה רגילה!!
לתת לזה להצטנן , לחתוך

מתכון לפאי שוקולד נמס בפה

תגובה אחת על “מתכון לפאי שוקולד נמס בפה”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *